Yalı Çapkını yeni bölüm (55. bölüm) ne zaman? Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 OCAK 2024 STAR TV YAYIN AKIŞI

- Güncelleme Tarihi:

 Yalı Çapkını yeni bölüm (55. bölüm) ne zaman? Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 OCAK 2024 STAR TV YAYIN AKIŞI
Her Cuma günü saat 20.00’da STAR TV’de ekran başına gelen Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü (55. bölüm) ne zaman? Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YALI ÇAPKINI 55. BÖLÜM NE ZAMAN?

Yalı Çapkını 26 Ocak 2024 Cuma günü izleyicileri ile ekran başında buluşacak.

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yalı Çapkını her Cuma saat 20.00'da yeni bölümü ile STAR TV televizyonlarında seyircisi ile buluşuyor.

yalı çapkını fragman

Yalı Çapkını'nın yeni bölümü (55. bölüm) fragmanı yayınlandın mı?

Yalı Çapkını'nın yeni bölümü (55. bölüm) fragmanı yayınlandı. 

26 OCAK 2024 STAR TV YAYIN AKIŞI

07:00 – Kiralık Aşk

09:30 – Sabahın Sultanı Seda Sayan

13:30 – Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak

16:15 – Söz

18:15 – Star Haber

19:00 – Yalı Çapkını

20:00 – Yalı Çapkını

00:15 – Ömer

03:00 – Kiralık Aşk

05:00 – Fazilet Hanım ve Kızları

Kaynak: Haber Merkezi

  • #yalı çapkını #yalı çapkını yeni bölüm #yalı çapkını fragman

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER