Levent Babacan’dan yeni adli yıl mesajı

Mehmet Kemal Sayın
İnternet Editörü
 Levent Babacan’dan yeni adli yıl mesajı
Konya Barosu Ay Yıldız Avukatlar Grubu Başkan adayı Av. Levent Babacan, yeni adli yılın açılışı nedeniyle mesaj yayımladı.

Babacan, yeni adli yılın açılışı nedeniyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi, "Yeni adli yıl bu sene beraberinde Konya Barosu Olağan Dönem Seçimlerini de getiriyor. Bu seçim döneminde Ay Yıldız Avukatlar Grubu olarak meslektaşlarımızın mesleğin icrası adına karşılaştığı sorunlara cevaplar bulmuş, projeler üretmiş şekilde hazır olarak, tabiri caiz ise umut ışığı olmak için bizler de yer alıyoruz. Bu minvalde bütün meslektaşlarımızın desteğini talep ediyor, desteğini sunsun ya da sunmasın bütün meslektaşlarımıza, kimseyi ayırt etmeden şimdiden teşekkür ediyoruz. Yenilikçi bir yaklaşım ile eskiden süregelen sorunları teker teker tespit ederek, güçlü yönetim için bizler de varız diyerek, çözüm için var olduğumuzu yineleyerek etkin, şeffaf ve doğru bir baro yönetimi için bizler hazırız. Sadece seçim sürecinde değil seçim süreci sonrasında da bir olduğumuz, beraber olduğumuz bir adli yıl yaşayacağımızı ayrıca ve önemle belirtmek isteriz.  Avukat meslektaşlarımızın mesleğini icra ederken can güvenliğinin tehlikeye atılmadığı, adalete ulaşmakta geçen sürelerin daha da kısaldığı, mesleki sorunlarımızın birer birer aşıldığı, gelecek ve maddi kaygılarından arınmış yeni ve genç meslektaşlarımızın mesleki hayatlarına başladığı bir adli yıl yaşamayı temenni ediyorum. Aday tanıtım toplantımız beraberinde başlattığımız öncelikle değişim sürecinin heyecanı ile etkin bir baro yönetiminin var olacağı, mesleki sorunlarımızın birer birer yok olacağı, gruplara ait çıkarların değil meslektaşlarımızın faydasına olacakların gözetildiği, farklılıkların ayrıştırma aracından öte birleştirici bir güç olduğu güzel günlere olan inancımız ile yeni adli yılı kucaklıyoruz. Hak arama özgürlüğünün yegâne ve zorunlu unsuru olan avukatların sözde değil özde temsilini gerçekleştirmek için çalışıyoruz, çalışacağız. Mesleğin ifası adına hayatını kaybetmiş bütün meslektaşlarımızı dualar ile yad ediyoruz.”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”