Riva’da Konyaspor Zirvesi!

 Riva’da Konyaspor Zirvesi!
Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, son haftalardaki hakem hatalarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) kapısını çaldı. Başkan Korkmaz, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile özel olarak görüştü

Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, son haftalardaki hakem hatalarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kapısını çaldı. Son olarak Kayserispor maçında ciddi hakem hatalarına maruz kalan Anadolu Kartalı, konuyu federasyona taşıdı. Başkan Korkmaz, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile İstanbul Riva'da özel olarak görüştü.

Başkan Korkmaz, hataları sıraladı

Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Hacıosmanoğlu'na kalabalık bir gündemle gitti. Sezon başından bu yana yapılan hakem hatalarını derleyen Korkmaz, bu sorundan kaynaklı yaklaşık 10 puanın kaybedildiğini dile getirdi.

Ziyaret, hediyelerle sona erdi 

Ziyaretin sonunda TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Ömer Korkmaz'a üzerinde isminin yazılı olduğu A Millî Takım forması takdim ederken; Ömer Korkmaz da Başkan Hacıosmanoğlu'na üzerinde isminin yazılı olduğu bir Tümosan Konyaspor forması hediye etti. 

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER