Konya’nın Kulu ilçesinde futbol coşkusu doruğa ulaştı. Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükselen Krea Kulu Belediyespor, şampiyonluğunu büyük bir coşku ile kutladı.
Tarihinde ilk kez BAL Ligi'ne yükselme başarısı gösteren Kulu temsilcisi, ilçede taraftarlar tarafından adeta bayram havasında karşılandı. Kulu Belediyesi önü ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kutlama programında, Krea Kulu Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet, davul-zurna eşliğinde, meşaleler, havai fişek gösterileri ve tezahüratlarla coşkulu bir şekilde karşılandı.
Taraftarlar, kulüp yöneticileri ve futbolcular, şampiyonluğun gururunu hep birlikte yaşadı.
Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, kutlamada yaptığı konuşmada, Krea Kulu Belediyespor'un bu başarıyı sonuna kadar hak ettiğini belirterek, "Bu gurur hepimizin. Takımımızın BAL Ligi'ne yükselmesi bizlere büyük mutluluk yaşattı. Emeği geçen tüm yöneticilere, teknik heyete, futbolculara ve en önemlisi de desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.
Krea Kulu Belediyespor camiası, yeni sezonda BAL Ligi'nde de başarılarını sürdürmeyi hedefliyor.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”