Tümosan Konyaspor'un başarılı oyuncularından Uğurcan Yazğılı, Süper Lig'in 31. haftasında Konya Stadyumu'nda oynanacak Göztepe maçı öncesinde konuştu. Zor bir maça çıkacaklarını ifade eden Yazğılı, bu maçı yeşil-beyazlı taraftarların desteğiyle kazanmak istediklerini dile getirdi
"Analizlerimizi tamamladık”
Uğurcan Yazğılı, "Göztepe maçı hazırlıklarımız devam ediyor. Hocamızla 10 Nisan'da tekrar analiz yaptık. Dün de bir analiz yapmıştık. İnşallah evimizde taraftarımızın önünde ve desteğiyle bu maçtan galip gelmek istiyoruz” dedi.
"Adil ile iyi anlaşıyoruz”
Adil Demirbağ ile iyi bir ikili olduklarına da değinen Yazğılı, "İyi performans vermeye başladım. Adil ile (Adil Demirbağ) iyi bir ikili olduk. Daha önce de zaten beraber oynamıştık. Bu performansımızı devam ettirip üzerine çıkmak istiyoruz. Onunla beraber takımımıza ne kadar katkı sağlayabilirsek biz de mutlu oluyoruz” diye konuştu.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”