Konyaspor’da teknik direktörlük için 2 aday! Taraftar nasıl karşılayacak?

 Konyaspor’da teknik direktörlük için 2 aday! Taraftar nasıl karşılayacak?
Aleksandar Stanojevic’le yollarını ayıran Konyaspor, teknik direktörlük için Aykut Kocaman ve Sergen Yalçın’ı gündemine aldı.

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da Aleksandar Stanojevic'in ayrılığı sonrası teknik direktörlük için 2 isim gündemde.

Sabah gazetesinde yer alan haberde; yeşil-beyazlı takımın Aykut Kocaman ve Sergen Yalçın'la görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

Aykut Kocaman Konyaspor'da daha önce 3 farklı dönemde çalışmış, Sergen Yalçın ise 1 kez görev yapmıştı.

Konyaspor'da teknik direktörlük için 2 aday: Aykut Kocaman ve Sergen Yalçın

9 haftada 9 puan

Süper Lig'de geride kalan 9 haftada Konyaspor 9 puan topladı.

2 kez sahadan galibiyetle ayrılan Konyaspor, 4 yenilgi ve 3 beraberlik elde etti.

Konyaspor ligin 10. haftasında 28 Ekim Cumartesi günü Adana Demirspor'a konuk olacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER