EYT’li olan ünlüler bakın kimler! Çok şaşıracaksınız

 EYT’li olan ünlüler bakın kimler! Çok şaşıracaksınız
Pek çok kişinin emekliliğe hak kazandığı EYT yasasından ünlü isimler de faydalandı.

'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' (EYT) düzenlemesiyle birlikte yüz binlerce vatandaş emeklilik hakkı kazandı. Milyonlarca emekliyi ilgilendiren EYT düzenlemesi ünlü isimleri de yakından ilgilendirdi. Yıllardır çalışan ünlü isimlerin bazılarına EYT vurdu.

İşte emekli olan bazı ünlü isimler…

30 yıl önce modelliğe adım atan ve uzun yıllar podyumlara çıkan Ebru Şallı, EYT yasasından faydalanarak emekli olduğunu açıkladı.

"Maaşım 7 bin 500 lira"
Ünlü model Ebru Şallı, "Başvurdum ve emekli oldum, maaşım bağlandı. Maaşım 7 bin 500 lira. Bayramda ikramiyem geldi henüz harcamadım. 45 yaşındayım." diye konuştu.

EYT'den emekli olan ünlü isimler

Teoman da emekli
Daha önce "Emeklilik hayatı yaşıyorum. Boş boş oturmayı, arkadaşlarımla görüşmeyi ve spor yapmayı çok seviyorum” diyen Teoman, artık gerçekten emekli oldu. EYT Teoman'a da vurdu.

Emre Altuğ
Şarkıcı Emre Altuğ da artık EYT'li. Altuğ, "Teoman söylediğinde ben de çok güldüm. Ben de EYT'li olmak üzereyim. 1989 yılında çalışmaya başladım. Hakkım var ama primlerim eksik. Bizi çalıştırıp primlerimizi yatırmamışlar. Öyle olmuyormuş meğerse. Hayatın ne getireceği belli olmaz." dedi.

EYT'den emekli olan ünlü isimler

Tarkan 50 yaşında
1990'lı yılların başından beri hayatımızda yer alan, pop müziğin en sevilen ismi Tarkan, EYT'li ünlüler arasına girdi. 50 yaşındaki şarkıcı emekliliğe hak kazandı.

EYT'den emekli olan ünlü isimler

Ebru Gündeş, EYT'li
Çocuk yaştan beri çalışan 48 yaşındaki ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, yıllardır çalışan isimlerden. 1996'dan beri sektörde yer alan Gündeş, EYT'li ünlülerimizden biri.

Demet Şener
45 yaşındaki eski manken ve oyuncu Demet Şener, EYT'li oldu.

Hande Yener
49 yaşındaki Hande Yener, EYT'li ünlüler arasında.

EYT'den emekli olan ünlü isimler

Demet Akalın, 50 yaşında oldu
Kariyerine 1996 yılında manken olarak başlayan ünlü pop şarkıcı Demet Akalın, 50 yaşında EYT'ye hak kazandı.

Kenan İmirzalıoğlu da artık emekli
Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 48 yaşında emekli oldu.

Haluk Levent
Şu sıralar kendini yardıma adayan Haluk Levent, 54 yaşında EYT yasasından faydalandı.

Oktay Kaynarca, EYT vurdu
57 yaşındaki Oktay Kaynarca, EYT vuran ünlülerimizden.

  • #EYT #EYTli ünlüler #teoman #ebru şallı #demet akalın #eytli ünlüler kim

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER