Selçuklu’da Sabah Namazı Buluşmaları devam ediyor

 Selçuklu’da Sabah Namazı Buluşmaları devam ediyor

Selçuklu İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen "Sabah Namazı Buluşmaları" vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Camilerde manevi bir atmosferde gerçekleşen buluşmalar, birlik ve beraberliği pekiştiriyor.

22 Şubat 2025 Cumartesi sabahı gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Şeker Mahallesi Molla Gürani Camii'nde İlçe Müftüsü Selim Yazıcı ve Vaiz Hüseyin Gökalp'in katılımıyla sabah namazı kılındı. Aynı sabah, Yazır Mahallesi Elmalı Hamdi Yazır Camii'nde Şube Müdürü Murat Demirhan ve Uzman Vaiz Seyit Ahmet Kıvrak'ın katılımıyla "Teheccüd ve Sabah Namazı Buluşması" düzenlendi. Mahalle sakinleri ve din görevlilerinin yoğun katılım gösterdiği etkinliklerde, dualar edilip manevi sohbetler gerçekleştirildi.

Vatandaşlar davetli!

Selçuklu İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, "Sabah Namazı Buluşmaları"nın devam edeceği bildirildi. Bir sonraki buluşma, 23 Şubat 2025 Pazar sabahı Aydınlıkevler Mahallesi Aydınlıkevler Camii, Sakarya Mahallesi İmamı Rabbani Camii ve Yazır Mahallesi Ecdat Camii'nde gerçekleşecek. Etkinliklere tüm vatandaşların aileleriyle birlikte davetli olduğu belirtildi.

(Mustafa İlker Şen)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER

İlginizi Çekebilir