KOSKİ UYARDI | Konya’daki 2 cadde 4 gün trafiğe kapatılacak!

- Güncelleme Tarihi:

 KOSKİ UYARDI | Konya’daki 2 cadde 4 gün trafiğe kapatılacak!
KOSKİ sosyal medyada yaptığı paylaşıma göre Yazır Mahallesin’nde trafik düzenlemesi gerçekleşeceğini duyurdu. Detaylar haberimizde…

Konya Yazır Mahallesi'nde gerçekleştirilecek kanalizasyon bağlantı çalışmaları nedeniyle bazı yollar geçici olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

Kapatılan yolların alternatif güzergâhları kullanılacak.

Kanalizasyon bağlantısı nedeniyle belirli yollar kapatılacak!

KOSKİ yaptığı paylaşımda Yazır Mahallesi Real Kavşağı'nda yapılacak olan çalışmaların 17 Ekim'den itibaren başlayarak 21 Ekim tarihine kadar süreceğini duyurdu.

Bu süre zarfında Beyhekim Caddesi (hastaneden geliş istikameti) ve Kaletaş Caddesi (stadyuma gidiş istikameti) araç trafiğine kapatılacaktır.

Sürücüler dikkat!

Çalışmalar sırasında sürücülerin trafik akışını sağlamak amacıyla alternatif güzergâhları kullanmaları önemle rica edilmektedir.

Kapatılan yollar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzlukların en aza indirilmesi için sürücülerin dikkatli olmaları ve belirlenen alternatif yolları tercih etmeleri önerilmektedir.

(Berna Ata)

Kaynak: Haber Merkezi

  • #KOSKİ #Yol çalışması

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • AN
    Ahmet N.
    9 saat önce

    araçlar trafiğe kapatılacak ne yaa? araçları hapsedip trafiğe çıkmasına izin verilmeyecek mi? bence sokak ve caddeler araç trafiğine kapatılacak.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER