DOLAR
38,63
EURO
43,70
STERLİN
51,75
GRAM
4.242,96
ÇEYREK
6.972,31
YARIM ALTIN
13.935,62
CUMHURİYET ALTINI
27.741,78

Konya otogarındaki kavga kanlı bitti! Sebebi şok etti

- Güncelleme Tarihi:

 Konya otogarındaki kavga kanlı bitti! Sebebi  şok etti
Konya’da Gece saatlerinde kavga İhbar üzerine çok sayıda polis sevk edildi. Kavga eden iki şahısın tartışma sebebi ise tuhaf bir konu üzerinden. İşte detaylar..

Olay gece saatlerinde Konya Otogar yürüyüş yolunda meydana geldi. 

İddialara göre iki evsiz şahıs, otogarda tartıştıktan sonra görevliler tarafından uzaklaştırılıyor. Uzaklaşan şahıslar bir süre sonra otogar yürüyüş yolunda tekrardan kavga ediyor. 

Çıkan kavgada, T.D. isimli şahıs, başına aldığı darbeler sonucu ağır yaralanırken Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, T.D yi ağır yaralayan, B.T. isimli şahısa neden kavga ettiniz diye sorması üzerine şahıs; " Allah'a inanmıyorum dedi bende dövdüm” cevabını verdi.

Olayda ağır yaralanan T.D. ambulans ile Beyhekim hastanesine götürülürken, saldırgan şahıs B.T. ise polisler tarafından gözaltına alındı. 

Olayı görenlerin iddialarına göre B.T. nin akıl sağlığı yerinde olmadığı öne sürüldü.

(Selman Kaya)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • S
    SIZMALI
    6 saat önce

    Bence kavga sebebi gayet mantıklı, Deşarj için geçerli sebep aramamalı. Toprak olsun çim olsun ne farkeder, Atinca dayağı belki yaradani farkeder.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”