Konya’nın bir ilçesinde yeşil dönüşüm başladı! Estetik bir görünüm kazandırılacak

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’nın bir ilçesinde yeşil dönüşüm başladı! Estetik bir görünüm kazandırılacak
Konya’nın Karapınar ilçesinde, daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe hedefiyle peyzaj çalışmaları hız kazandı. Karapınar Belediyesi, ilçenin ana caddesindeki orta refüj alanında estetik görünümü artırmak ve ilçeye daha yeşil bir dokunuş katmak amacıyla çalışmalar başlattı.

Belediye Başkanı İbrahim Önal, refüj alanında yapılan peyzaj çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:  

"Şehrimizin estetik görünümünü artırmak ve hemşehrilerimize daha güzel bir yaşam alanı sunmak için projelerimize devam ediyoruz. Orta refüjde başlatmış olduğumuz saksı uygulamaları Karapınar'ımızın çehresini güzelleştirecek. İlçemizin ana caddesine daha yeşil ve ferah bir görünüm kazandırmak adına bu projelere önem veriyoruz."

Bir 2 kişi, araba, yol ve yazı görseli olabilir

Başkan Önal, vatandaşların desteğiyle daha yaşanabilir bir Karapınar inşa etmeye devam edeceklerini belirterek, ilçenin çehresini güzelleştirmek için yapılan çalışmaların süreceğini ifade etti.

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Karapınar Belediyesi, yeşil alan ve peyzaj projelerine büyük önem vererek, ilçedeki yaşam kalitesini artırmak ve daha estetik bir çevre oluşturmak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bir yol görseli olabilir

(Meltem Gürbüz)

  • #Karapınar #konya

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER