Ilgın İlçe Tarım ve Orman Müdürü Veli Uğur eşliğinde, gıda kontrol görevlileri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, toplu tüketim işletmelerinin hijyen koşulları, ürün ve malzeme saklama şartları, son tüketim tarihleri ve kullanılan ekipmanların uygunluğu titizlikle kontrol edildi.
İşletmeler denetlendi!
5996 sayılı Gıda Kanunu kapsamında yapılan denetimlerde, işletmelerin gıda güvenliği ve hijyen standartlarına uyumu değerlendirildi. Denetimlerin ardından, işletme yetkilileri ve çalışanlarına mevzuat hakkında gerekli bilgilendirmeler yapıldı.
Yetkililer, denetimlerin amacının tüketicilerin sağlığını korumak ve güvenilir gıdaya ulaşmalarını sağlamak olduğunu belirterek, bu tür denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini vurguladı.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”