Konya’nın 4 ilçesinde geniş çaplı operasyon! Paket paket saklanmış

 Konya’nın 4 ilçesinde geniş çaplı operasyon! Paket paket saklanmış
Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Altınekin, Ereğli, Bozkır ve Çumra ilçelerinde suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik geniş çaplı operasyonlar gerçekleştirildi.

Operasyonlar sonucunda çok sayıda uyuşturucu madde ve yasa dışı malzemeler ele geçirilirken, zanlılar hakkında yasal işlemler başlatıldı.

Altınekin İlçesi:

03 Eylül 2024 tarihinde kasten yaralama olayına karışan F.T. isimli şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramalarda, 149 adet Galara Sentetik Ecza İlacı ele geçirildi. Şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

Ereğli İlçesi:

03 Eylül 2024 tarihinde, M.K. isimli şahsın yasadışı kenevir yetiştirdiği tespit edilerek, arazisinde suçüstü yakalandı. Yapılan aramalarda 211 kök kenevir bitkisi ve 2150 gram kubar esrar ele geçirildi. M.K. tutuklanarak gözaltına alındı ve adli süreç başlatıldı.

Bozkır İlçesi:

Aynı tarihte şüpheli hareketler sergileyen İ.Ş. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 47 adet Lyrica ilacı ve 1 kelebek bıçak ele geçirildi. Evinde yapılan aramalarda ise 3 adet Lyrica ilacı ve 1 kelebek bıçak  bulundu. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Çumra İlçesi:

06 Eylül 2024 tarihinde, şüpheli O.D. ve A.D. isimli şahısların evinde yapılan aramada 48 kök skunk bitkisi, 250 gram skunk maddesi ve uyuşturucu madde kullanımı için kullanılan bonk aparatı ele geçirildi. Şahıslar mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Toplamda;

2150 gram kubar esrar
259 kök kenevir bitkisi
250 gram skunk maddesi
199 adet Galara sentetik ecza ilacı
2 adet kelebek bıçak
1 adet bonk aparatı ele geçirildi. 

Konya İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlulukla mücadeleye kararlılıkla devam ederken, halkın huzur ve güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

(Sibel Elmas)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • O
    Osman
    6 gün önce

    Adaletini sevsinler senin insanları zehirle adli kontrol ile salıver

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
  • AK
    Arzu karagöz
    6 gün önce

    Teşekkürler bakanım sesmi duydun özellikle bozkır da geçlermiz yürüyüş yolu oyunda zehirlein yorlar yaşlar on üç den başlayarak yükseliyor temizlik iş artır olan garbın çocuklar na oluyor

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER