Konya’daki feci kazada YENİ GELİŞME! Hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’daki feci kazada YENİ GELİŞME! Hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu

Konya'nın Karapınar ilçesinde önündeki çekiciye, ardından da refüje çarpıp takla atan hafif ticari araçta ölenlerin kimlikleri belli oldu. İşte detaylar.. 

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Konya'nın Karapınar ilçesinde önündeki çekiciye, ardından da refüje çarpıp takla atan hafif ticari araçta ölenlerin sürücü Mehdi Avcı ve Songül Özer, yaralıların da Sinem Akalın, Batuhan Tatlı ve Ünal Avcı olduğu belirlendi.

Polis, aracın çarptığı çekicinin sürücüsünün yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

NE OLMUŞTU?

Konya'nın Karapınar ilçesinde önce önündeki çekiciye, ardından da refüje çarpan çıkan hafif ticari araç takla attı. Kazada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Konya-Adana kara yolu Yelekli mevkisinde meydana geldi.

Sürücüsünün kontrolünü yitirdiği 42 GV 516 plakalı hafif ticari araç, önce plakası ve sürücüsü belirlenemeyen çekiciye, ardından da refüje çıkıp, takla attı. Kazada araçtaki 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölen 2 kişinin cansız bedeni de aynı hastanenin morguna kondu.

Polis, ölen ve yaralanan kişilerin kimlik tespiti ile kaçan çekicinin sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

İŞTE OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER;

Kaynak: DHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER