Konya’nın Selçuklu ilçesinde anne ve kızı tüfekle vurularak yaralandı. Yaşanan olayda şüpheli gözaltına alındı.
Olay akşam saatlerinde Konya'nın Selçuklu İlçesi Hanaybaşı Mahallesi Alemder Caddesi üzerinde bulunan bir tekel bayide meydana geldi.
Tartışma tüfekli saldırıya dönüştü
İddiaya göre iş yeri sahibi Muhammet A. gönül ilişkisi yaşadığı öne sürülen Raziye H.ile arasında tartışma çıktı. Taraflar arasında yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.
Anne ve kızı bacaklarından vuruldu
Yaşanan olayla Muhammet A., Raziye H. ve kızı Nazlı H.'yi bacaklarından tüfekle vurarak yaraladı.
Yaralılar hastaneye kaldırıldı
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilen yaralı anne ve kızı ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Şüpheli gözaltına alındı
Kısa sürede olay yerine intikal eden Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri şüpheli Muhammet A.'yı suç aleti tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”