DOLAR
38,16
EURO
43,30
STERLİN
50,71
GRAM
4.074,15
ÇEYREK
6.734,89
YARIM ALTIN
13.397,77
TEK LİRA
26.643,15

Konya’da otomobil devrildi! Sürücü ile araçtaki eşi ve çocuğu yaralandı

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da otomobil devrildi! Sürücü ile araçtaki eşi ve çocuğu yaralandı
Konya’nın Kulu ilçesinde otomobil şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi yaralandı.

Kaza, Konya-Kırıkkale kara yolu, Kulu Makası yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kırıkkale istikametinden Konya istikametine seyir halinde olan Alperen Karahan idaresindeki 52 FB 094 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi kontrolden çıkarak devrildi. Kazada sürücü Karahan ile eşi ve çocukları yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine 112 Sağlık, Jandarma ve Polis ekipleri sevk edildi.

Ambulanslarla Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırılan aile tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Sibel Elmas)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER