Konya’da kontrolden çıkan otomobil su kanalına uçtu! 1 yaralı

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da kontrolden çıkan otomobil su kanalına uçtu! 1 yaralı
Konya’nın Ilgın İlçesinde sürücünün kontrolünden çıkan otomobilin su kanalına düşmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Ilgın ilçesi Ağalar yolu üzerinde meydana geldi. 

Alınan bilgiye göre M.D. idaresindeki 42 P 8843 plakalı otomobil, Ağalar Mahallesinden Ilgın istikametine doğru seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. 

Yoldan çıkan otomobil sulama kanalına düştü. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Sürücü, sağlık ekiplerinde olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Ilgın Dr. Vefa Tanır Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Selman Kaya)

Reklam

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER