Konya’da futbolcu seçmeleri tamamlandı! Geleceğin futbol yıldızları

 Konya’da futbolcu seçmeleri tamamlandı! Geleceğin futbol yıldızları
Karatay Belediyespor Kulübü, geleceğin futbol yıldızlarını belirlemek için altyapı seçmelerini tamamladı. İlginin yoğun olduğu ve 2008 ile 2016 yılları arası yaş gruplarındaki gençleri kapsayan seçmelerle belirlenen genç yetenekler, hem Karatay Belediyespor Kulübü ve Konyaspor’un başarısı için hem de milli takım için geleceğe hazırlanacaklar. Seçmelere katılan tüm gençlere teşekkür eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Gençlerimize sunduğumuz imkânlarla onları hayallerine bir adım daha yaklaştırıyoruz” dedi.

Karatay Belediye Spor Kulübü'ne yeni yıldızlar kazandırılması amacıyla gerçekleştirilen altyapı seçmeleri tamamlandı. Karatay Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen seçmeler, bu yıl da genç yetenekleri Karatay'da buluşturdu. 

KULÜBE GİREBİLMEK İÇİN TÜM YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER

2008 ile 2016 yılları arası yaş gruplarındaki çocuklar ile gençleri kapsayan seçmeler, 19-20 Ağustos tarihleri arasında Şehit Nihat Gün Spor Tesisleri'nde yapıldı. Karatay Belediyesi Spor Kulübü Futbol Takımı'nın antrenörleri ve teknik heyeti tarafından gerçekleştirilen seçmelerde izlenip değerlendirmeye alınan çocuklar ile gençler, ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaparak takım kadrosuna girebilmek için yeteneklerini sergilediler. Başarılı olanlar ise Karatay Belediyespor Kulübü Futbol takımlarına katılma hakkı kazandılar. 

PROFESYONEL FUTBOL HAYATLARINA İLK ADIMI KARATAY'DA ATIYORLAR  

Belediye tarafından vatandaşın kullanımına sunulan modern tesisler, futbolcuların gelişimini destekleyen antrenman ve eğitim programları ve başarılı hocalar, gençlere hayallerine kavuşma yolunda büyük bir imkan oluyor. Karatay Belediyespor'un yeni sporcuları da kulübün geniş imkanlarından faydalanarak profesyonel futbol hayatına adım atma fırsatı bulacak. 

HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK

Karatay Belediyespor Kulübü Futbol Takımları Teknik Sorumlusu Recep Alkan, seçmelerle ilgili yaptığı değerlendirmede Karatay Belediyesi'nin spora ve gençlere verdiği desteğe dikkat çekerek belediyenin modern tesislerle tüm sporcuları desteklediğini ifade etti. 

Recep Alkan; "Karatay Belediyespor'da sadece son 4 ay içerisinde 4 kupa kazandık. Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Yeni sezon için de kulübümüze yeni yetenekler kazandırıyoruz. Takımlarımızı oluşturup idmanlara hemen başlamak istiyoruz. Bu sezon hedeflerimiz önce Konya sonra da Türkiye şampiyonu olmak. A takımımızı geçen sene şampiyon yapıp birinci amatör kümeye çıkardık. Bu sene de başkanımızın ve yönetim kurulumuzun verdiği destekle süper amatörün içerisinde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Tabi bunları tek başımıza yapmıyoruz. Başta belediye başkanımız, kulüp başkanımız, yönetim ve tüm Karatay halkının bize verdiği desteklerle bu başarıları elde ediyoruz. Önemli başarılar birlik ve beraberlikle elde edilir. Karatay'da da bu potansiyel var. Gece gündüz çalışarak elimizden geleni yapacağız. Bu seçmelerle de keşfedilmemiş yetenekli gençleri keşfederek spora kazandırmak istiyoruz. Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca'nın spora verdiği destek ve kendisinin de futbolun ve sporun içerisinden gelmesi işimizi kolaylaştırıyor. Karatay Belediye Spor Kulübü Futbol takımını başkanımızın da istediği gibi yetenekli ama keşfedilmemiş çocuklarımızı profesyonel spor hayatına kazandıracağız” dedi.

SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise gençlerin sporla buluşmasının önemine dikkatleri çekti. Başkan Hasan Kılca şunları aktardı; "Karatay Belediyesi olarak, gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için spora teşvik ediyoruz. Bu doğrultuda ilçemize kazandırdığımız spor tesisleri ve spor kulüplerimize sağladığımız destekle, gençlerimizin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimine katkıda bulunuyoruz. Karatay Belediyesi her zaman sporun ve sporcunun yanındadır. Gençlerimize sunduğumuz imkanlarla, onların hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlamayı amaçlıyoruz.” 

(Selman Kaya)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER