Konya’da fuhuş operasyonu! 34 adrese eş zamanlı baskın

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da fuhuş operasyonu! 34 adrese eş zamanlı baskın
Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Fuhuş suçu işlendiği tespit edilen 34 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan baskınlarda 8 şahıs yakalanırken 24 yabancı uyruklu mağdur kadın ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği koordinesinde 54 ekip ve 133 polis ile eş zamanlı fuhuş operasyonu düzenlendi. Fuhşa Teşvik, Aracılık, Yer Temini ve Fuhşun Yolunu Kolaylaştırma suçlarının işlendiği tespit edilen 1'i Kayseri'de olmak üzere 34 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. 

8 HEDEF ŞAHIS 24 MAĞDUR KADIN ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan baskınlarda 8 hedef şahıs ve 24 mağdur yabancı uyruklu kadın yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. İkametlerde yapılan aramalarda 50 adet uyuşturucu hap, bir miktar metamfetamin maddesi, 1 adet av tüfeği ele geçirildi. 

5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Mağdur kadın şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Gözaltına alınan 8 şüpheliden K.Ç., Ş.B. ve S.U adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken C.U.,M.A.D., O.Ç., A.K. ve U.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Selman Kaya)

  • #Konya #Konya haber

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • A
    Ali
    60 gün önce

    Konyada bozuldu deprem gözüküyor

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER