Konya’da dehşet! Eşini çocuğunun gözleri önünde bıçaklamıştı
- Güncelleme Tarihi:
Konya’da karısını çocuğunun yanında bıçaklayarak ağır yaraladıktan sonra kendini bıçaklayan koca. hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Şüpheli koca, “Sürekli kavga ediyorduk, tartışma sonrası bir anlık olay“ diye kendini savunurken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, geçtiğimiz çarşamba günü sabah saatlerinde merkez Karatay ilçesi İşgalaman Mahallesi Esiri Mehmet Sokak üzerinde bir sitede meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, sitede oturan 4 çocuk sahibi 34 yaşındaki Sami M. ile eşi 32 yaşındaki Diyana M. henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası Sami M., mutfaktan aldığı bıçakla karısını evde bulunan 4 yaşındaki çocuğunun yanında bıçakladı. Sami M. daha sonra kendisini bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı karı koca ambulanslarla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olay sırasında kendini yaralayan Sami M., hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Burada ifadesi alınan Sami M.'nin "Sürekli kavga ediyorduk. Tartışma sonrası bir anlık olay" diye kendini savunduğu öğrenildi. Şüpheli koca Sami M., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sami M., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”