Konya’da 1 kişinin yaralandığı silahlı kavga anı kamerada

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da 1 kişinin yaralandığı silahlı kavga anı kamerada
Konya’nın Çumra ilçesinde 1 kişinin silahla yaralandığı kavga anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

 

Saat 13.00 sıralarında Konya'nın Çumra ilçesinde pancar alımının devam ettiği bölgede henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı kavga çıkmıştı. Olayda Onur Alp K. silahla vurulmuş ve kavgaya karıştığı tespit edilen Sedat T. isimli şahıs gözaltına alınmıştı.


KAVGA ANINA İLİŞKİN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI


Son gelişmeyle birlikte çıkan silahlı kavga çevredeki başka bir vatandaşın telefon kamerasına saniye saniye böyle yansıdı. Görüntülerde Sedat T.'nin, yaraladığı Onur Alp K.'ye tekrar silah doğrulttuğu ve çevredeki bir vatandaşın "dur yapma" ikazıyla durdurduğu anlar yer aldı.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • K
    Kemal
    165 gün önce

    İş bittikten sonra çekilen görüntü olay anındaki görüntü değildir. İşguzarlik yapmayın.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER