Tiktok fenomeni Kübra Aykut kimdir, kaç yaşında? Fenomen Kubrasal’a kimdir?

Fatih Bayram
İnternet Editörü
 Tiktok fenomeni Kübra Aykut kimdir, kaç yaşında? Fenomen Kubrasal’a kimdir?
Tiktok Fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli’deki evinin 5. katından düşerek öldü. Aykut’un ölümü, sevenlerini derin bir üzüntüye boğarken, olayla ilgili detaylar ve ölüm nedeni merak edilyior. Peki, Kübra Aykut kimdir, kaç yaşında, nereli? Neden intihar etti?

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'deki evinin 5. katından düşerek hayatını kaybetti. Aykut'un bu trajik ölümü, sosyal medya takipçilerini ve yakın çevresini derin üzüntüye boğdu. Peki, Kübra Aykut kimdir?

TİKTOK FENOMENİ KÜBRA AYKUT NEDEN ÖLDÜ?
Olay, akşam saatlerinde Sultanbeyli Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak'ta bulunan bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, yaşadığı binanın 5. katından düştü. Durumu fark eden site güvenliği, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları inceleme sonucu Kübra Aykut'un hayatını kaybettiğini belirledi. Aykut'un cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından morga kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

KÜBRA AYKUT KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
Sosyal Medya Fenomeni Kübra Aykut, 'Kubrasal' ismiyle tanınıyordu. Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, takipçilerine 'Kubrasal' ismiyle yaptığı paylaşımlarla tanınıyordu. İstanbul doğumlu olan Aykut, henüz 26 yaşındaydı. Son paylaşımında, 44 kiloya düştüğünü ve yemek yemekte zorlandığını takipçileriyle paylaşarak dikkat çekmişti.

YEMEK YEMİYORDU
Aykut, vefat etmeden 5-6 saat önce sayfasından temizlik yaptığı anları paylaşmıştı. Ünlü fenomen paylaştığı son videoda, ''Enerjimi gayet iyi topladım fakat kilomu toplayamıyorum. 44 kiloya düştüm. Yemek yiyemiyorum. Acıkmıyorum. İnternetten iştah açıcı karışımlar buldum. Vitaminler mi beni acıktırmıyor artık. Doktorum birden yeme dokunur diyor. Ben hiç yiyemiyorum. Sanırım yarın 43 haftaya 40 kilo olurum diye düşünüyorum. Bana acil kilo aldırmanız lazım.'' dedi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER