Siyah Çay İndirimi 10-16 Şubat 2024’te Tarım Kredi Kooperatif Market’te!

 Siyah Çay İndirimi 10-16 Şubat 2024’te Tarım Kredi Kooperatif Market’te!
Tarım Kredi Kooperatif Market tarafından sosyal medya hesabından açıklama ile birlikte 10 Şubat’ta başlayan ve 16 Şubata kadar devam edecek olan çay indiriminin detayları belli oldu.

Şubat ayının ortalarında Tarım Kredi Market çay indirimini sosyal medya hesabından paylaştı. 10 Şubat'ta başlayan ve 16 Şubat'a kadar devam edecek olan çay indirimin ardından ürünün fiyatına ve kampanyanın detaylarına ilişkin ayrıntılar araştırılmaya devam edilirken, Tarım Kredi Market sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Bu paylaşımda, 500 gram TK Filiz Çayın fiyatı ve detayları netlik kazandı.

Tarım Kredi Market Siyah Çay İndirimi

Tarım Kredi Market tarafından indirime sunulan çay, 16 Şubat'a kadar devam edecek. İndirimli TK Filiz çay 500 gram paketi 54,90 TL fiyat etiketiyle müşterileri ile buluşuyor. Bu indirimli çay kampanyası hakkında Tarım Kredi Market sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Söz konusu paylaşımda "Tarım Kredi Kooperatif Market'te seçili ürünlerde aldıkça aldıran fiyatlar var! İndirimimizden yararlanmak için 10-16 Şubat tarihlerinde mağazalarımıza bekliyoruz. Size en yakın Tarım Kredi Kooperatif Market için profilimizdeki linke tıklayabilirsiniz” ifadeleri yer aldı.

Tarım Kredi Market Çay İndirimi

2024 Şubat Ayı Tarım Kredi Kooperatif Market Güncel İndirimleri

Tarım Kredi Market'in kampanyalı çay indirimi 16 Şubat tarihine kadar devam etmesinin yanı sıra, farklı ürünlerdeki fırsatları da müşterileri tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda  Şubat ayı ve önümüzdeki aylarda yapılacak olan kampanyalar ile ilgili Tarım Kredi Market'in bilgilendirmede bulunması bekleniyor. Kampanyalı ürünlere erişmek ve bilgi edinmek için Tarım Kredi Market'in internet sitesi ve sosyal medya hesabını ziyaret edebilirsiniz.

  • #çay #indirim #tarım kredi market #indirimli ürünler

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER