Sinir krizi geçirince ailesi ile oturduğu evi yakıp, kaçtı
Bursa’da sinir krizi geçiren ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen Erkan B. (28), ailesi ile oturduğu evi ateşe verip, kaçtı. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürülürken, Erkan B. polis ekiplerince aranıyor.
Olay, saat 11.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Esenevler Mahallesi Gül Sokak'taki 5 katlı binada meydana geldi. En üst katta anne ve babası ile yaşayan, madde bağımlısı olduğu iddia edilen Erkan B., evde yalnız olduğu sırada sinir krizi geçirdi.
Erkan B. evi ateşe verip, kaçtı. İhbarla adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi ile yangın söndürülürken, polis Erkan B.'yi yakalamak için çalışma başlattı.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”