DOLAR
39,00
EURO
43,77
STERLİN
52,19
GRAM
4.121,90
ÇEYREK
6.773,53
YARIM ALTIN
13.538,07
CUMHURİYET ALTINI
26.950,32

Serinlemek için girdiği Gölden cansız bedeni çıktı

 Serinlemek için girdiği Gölden cansız bedeni çıktı
Afyonkarahisar’dan arkadaşlarıyla birlikte Eğirdir Gölü’ne serinlemek için gelen ve dün arama çalışması başlatılan 34 yaşındaki Afgan uyruklu kişinin gölde cansız bedeni bulundu.

Olay, saat 17.00 sıralarında Isparta'nın Eğirdir ilçesinde bulunan Altınkum Plajı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar'dan gezmek amacıyla Eğirdir'e gelen ve mermer ocağında çalıştıkları öğrenilen 8 arkadaştan biri olan Afgan uyruklu Mohammad Horoon (34), piknik yaptıkları esnada serinlemek için Eğirdir Gölü'ne girdi. Deniz simidiyle göle açılan Horoon'dan uzun süre haber alamayan arkadaşları, boğulma şüphesiyle 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık, AFAD, UMKE, Isparta Belediyesi İtfaiyesi'ne bağlı cankurtarma timi ile Eğirdir Jandarma Bot Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından sonar destekli arama-kurtarma çalışması başlatılırken, su altı taraması yapmak üzere Antalya'dan dalgıç ekipleri de bölgeye yönlendirildi. Gece saatlerine kadar süren arama çalışmalarının ardından Horoon'un cansız bedeni gölde tespit edilerek dalgıçlar tarafından çıkarıldı. Horoon'un cenazesi, gerekli incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER