Konya’nın yeni kaymakamları göreve başladı

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’nın yeni kaymakamları göreve başladı

Vali Vahdettin Özkan Konya'da göreve başlayan 10 kaymakamı ağırladı.

Göreve yeni başlayan Akören Kaymakamı Yunus Emre Karaca, Ahırlı Kaymakamı İsmail Yüksel, Derbent Kaymakamı Ömer Uysal, Derebucak Kaymakamı Tolga Tanış, Emirgazi Kaymakamı Samet Yaylak, Güneysınır Kaymakamı Oğuz Yiğit, Halkapınar Kaymakamı Enes Talha Ulusoy, Taşkent Kaymakamı Muhammet Yücetağ, Tuzlukçu Kaymakamı Eyyüp Tuğ ve Yalıhüyük Kaymakamı Muhammet Sağır, Vali Özkan'ın başkanlığında ilçelerde yapılacak hizmetler değerlendirildi.

Konya'nın yeni kaymakamları:

Akören Kaymakamı Yunus Emre Karaca kimdir?

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 28.09.2023 tarihli onayı ile Akören Kaymakam Vekili olarak atanan Yunus Emre KARACA 09.10.2023 tarihinde Akören'deki görevine başladı.

Ahırlı Kaymakamı İsmail Yüksel kimdir?

2000 yılında Antalya'nın Alanya ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Alanya'da tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 3 yılda, yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Antalya Valiliği Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti. İçişleri Bakanlığı 28.09.2023 tarihli Onayı ile Ahırlı'da vekaleten görevlendirilen İsmail Yüksel 09.10.2023 tarihinde görevine başladı.

Derbent Kaymakamı Ömer Uysal kimdir?

Derbent Kaymakamı Ömer Uysal, İçişleri Bakanlığının 28/09/2023 tarih ve 61475 sayılı onayları ile Derbent Kaymakamlığına atanan Ömer UYSAL 09.10.2023 tarihi itibariyle görevine başladı.

Derebucak Kaymakamı Tolga Tanış kimdir?

Derebucak Kaymakamı Tolga Tanış, İstanbul'da doğdu.  Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2022 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Kaymakam Adaylığı yazılı sınavını kazanan Tanış,  Eskişehir Kaymakam adayı olarak mesleğe intisap etti. 03.10.2023 tarihli ve 61710 sayılı Bakanlık onayı ile Derebucak Kaymakam Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Tolga TANIŞ, 06.10.2023 tarihi itibariyle görevine başladı.

Emirgazi Kaymakamı Samet Yaylak kimdir?

Emirgazi Kaymakamı Samet Yaylak, 09.10.2023 tarihinde Emirgazi Kaymakamı olarak göreve başladı.

Güneysınır Kaymakamı Oğuz Yiğit kimdir?

Güneysınır Kaymakamı Oğuz Yiğit, 09.10.2023 tarihinde Güneysınır Kaymakamı olarak göreve başladı.

Halkapınar Kaymakamı Enes Talha Ulusoy kimdir?

Halkapınar Kaymakamı Enes Talha Ulusoy, 1992 yılında Kırıkkale'de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Kırıkkale'de tamamladı. 2014 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 2016-2019 yılları arasında Kredi ve Yurtlar Kurumu Kırıkkale İl Müdürlüğünde Yurt Yönetim Memurluğu, 2019-2023 yılları arasında Ankara Vergi Dairesi Başkanlığında Gelir Uzman Yardımcılığı yapan Ulusoy, İçişleri Bakanlığı'nın 16 Ekim 2022'de açmış olduğu Kaymakamlık Sınavı sonrası 111. Dönem Bursa Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. İl Merkez Stajını Bursa Valiliğinde, Mülkiye Müfettişi Refakatinde Teftiş Stajını Artvin merkez ve Borçka, Kemalpaşa, Şavşat ilçelerinde tamamladı. Teftiş stajının ardından Malatya'da Konteyner Kent Koordinatör Kaymakamı olarak görev yaptı ve 09.10.2023 tarihi itibariyle Halkapınar görevine başladı. Kaymakam Enes Talha Ulusoy evli ve 2 çocuk babasıdır.

Taşkent Kaymakamı Muhammet Yücetağ kimdir?

Taşkent Kaymakamı Muhammet YÜCETAĞ, 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Elazığlıdır. 2019 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Kaymakamımız, İçişleri Bakanlığı'nın 16 Ekim 2022'de açmış olduğu Kaymakamlık Sınavı sonrası 111. Dönem Elazığ Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. İl Merkez Stajını Elazığ Valiliğinde, Mülkiye Müfettişi Refakatinde Teftiş Stajını Ağrı İlimizin  Patnos, Eleşkirt, Hamur ve Tutak ilçelerinde tamamladı. Teftiş stajının ardından Malatya'da Koordinatör Kaymakam olarak görev yaptı ve 09.10.2023 tarihi itibariyle Taşkent'teki görevine başladı.

Tuzlukçu Kaymakamı Eyyüp Tuğ kimdir?

Tuzlukçu Kaymakamı Eyyüp Tuğ, 1 Ağustos 1997 yılında Bingöl'ün  Solhan ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Solhan Yenibaşak Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda, Ortaöğrenimini Samsun Ladik Anadolu Lisesinde, Lisans eğitimini ise 2019 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. 2021-2023 yılları arasında İller Bankası A.Ş. Diyarbakır Bölge Müdürlüğünde çalıştıktan sonra İçişleri Bakanlığının 2022 yılında açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavında başarı göstererek Diyarbakır Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Sırasıyla İl Merkez Stajını Diyarbakır Valiliğinde, Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını Iğdır Valiliği ile Tuzluca Kaymakamlığında tamamladı. 6 Şubat 2023'de Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi nedeniyle  Kahramanmaraş ili Elbistan ilçesinde Koordinatör Kaymakam  olarak görevlendirildi. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 28.09.2023 tarihli onayı ile Tuzlukçu Kaymakamlığına atanan Kaymakam Eyyüp Tuğ, 09.10.2023 tarihinde görevine başladı.

Yalıhüyük Kaymakamı Muhammet Sağır kimdir?

Yalıhüyük Kaymakamı Muhammet Sağır 1994 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. Aslen Kahramanmaraş Göksunlu'dur. İlk ve orta öğretimi ile lise eğitimini Kahramanmaraş'ta tamamlamıştır. 2012 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 2017 yılında mezun oldu. Hacı Bayramı Veli Üniversitesi Kamu Yönetimi Anabilimdalı Kamuda Denetim Programında halen yüksek lisans yapmaktadır. 2020 yılında Dernekler Denetçisi olarak memuriyet hayatına başladı ve ardından 2022 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak 2023 yılında 111.Dönem Kahramanmaraş Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Ardından Çorum-Bayat/Oğuzlar ve Uğurludağ İlçelerinde Mülkiye Teftiş Stajını tamamladı. Akabinde ülkemizde meydana gelen deprem nedeniyle 3 ay süre ile Kahramanmaraş ilinde deprem görevini ifa etti. 02.10.2023 Tarihli Bakanlık Onayı ile 04.10.2023 tarihinde Yalıhüyük ilçesinde görevine başladı.

Kaynak: Haber Merkezi

  • #Konya #Konya haber #Konya Valiliği #Konya Valisi #Vahdettin Özkan #Akören Kaymakamı Yunus Emre Karaca kimdir? #Ahırlı Kaymakamı İsmail Yüksel kimdir? #Derbent Kaymakamı Ömer Uysal kimdir? #Derebucak Kaymakamı Tolga Tanış kimdir? #Emirgazi Kaymakamı Samet Yaylak kimdir? #Güneysınır Kaymakamı Oğuz Yiğit kimdir? #Halkapınar Kaymakamı Enes Talha Ulusoy kimdir? #Taşkent Kaymakamı Muhammet Yücetağ kimdir? #Tuzlukçu Kaymakamı Eyyüp Tuğ kimdir? #Yalıhüyük Kaymakamı Muhammet Sağır kimdir?

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER