Konya’daki en güzel millet bahçelerinden biri olacak! Tam 111.182 metrekare

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’daki en güzel millet bahçelerinden biri olacak! Tam 111.182 metrekare

Konya'nın Ilgın ilçesine hâkim tepelerinden biri olan Hamam Dağı eteklerinde yapımına başlanan Ilgın Millet Bahçesinin yapımı hız kesmeden devam ediyor.

Açılış hazırlığı yapılıyor:

İçerisinde millet kıraathanesi, gezinti yolu, yöresel ürün satış alanları, yeşil oturma terasları, piknik alanı, çocuk oyun alanları, spor alanı, seyir terasları, amfi tiyatro, renkli bitkiler bahçesi, çağlayan ve su değirmeni gibi tüm vatandaşlarımıza hitap edecek alanlar bulunan Ilgın Millet Bahçesi'nin yapımında sona yaklaşıldı.

Yeşil doku hakim olacak:

Ilgın Millet Bahçesinde 864 adet ağaç, 60.000 adet süs bitkisi toprakla buluşturuluyor.

Bahçenin kısa bir süre içinde tamamlanması hedefleniyor.

111.182 metrekare alana kuruldu:

Ilgın Millet Bahçesinde incelemelerde bulunan Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, yapımı devam eden Millet Bahçesinin hızlı bir şekilde ilerlediğinin ve şehre değer katacak bir yatırım olduğunun vurgusunu yaparak "Millet Bahçesi inşaatımız hızlı bir şekilde ilerliyor. 111.182 metrekare alanda yapımına başlanan Ilgın Millet Bahçesi vatandaşlarımızın yeşillikler içerisinde sevdikleriyle beraber hoşça vakit geçirip nefes alacakları bir alan olacak. Bu projenin şehrimize kazandırılmasında desteklerini bizden eksik etmeyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki, AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın Murat Kurum ve AK Parti Konya İl Başkanımız Sayın Hasan Angı'ya şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.  Ilgın Millet Bahçesi'nin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

(Haber: Selman Kaya)

 

 

  • #Konya #Konya haber #Konya haberleri #Ilgın #ılgın haber #Ilgın Belediyesi #Ilgın Millet Bahçesi #Yalçın Ertaş

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER