Konya iş dünyasının önde gelen isimlerinden, Çelikkayalar Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, kısa süre önce babası Osman Çavuşoğlu'nu kaybeden Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na taziye ziyaretinde bulundu.
Alanya'daki aile evinde gerçekleşen ziyarette Kaya, Çavuşoğlu ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Ziyaret sırasında eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Yılmaz da bulundu.
Ali Kaya, "Türkiye'ye önemli hizmetlerde bulunmuş sayın bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile değerli dostum Hasan Çavuşoğlu'nun acısını paylaşmak istedim. Osman Çavuşoğlu, bu ülkeye iki kıymetli evlat yetiştirmiş mümtaz bir şahsiyetti. Kendisine Allah'tan rahmet, Çavuşoğlu ailesine sabır diliyorum,” dedi.
Mevlüt Çavuşoğlu ve Hasan Çavuşoğlu ise Ali Kaya'nın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, teşekkürlerini ilettiler.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”