Konya’da çöp evde bebek bulundu!

- Güncelleme Tarihi:

Konya’da ağlama sesi üzerine balkondan komşularının evine giren vatandaşlar içeride çöplerin arasında 1 yaşlarında kız bebekle karşılaştı.

Konya'nın Selçuklu ilçesindeki  bir apartmanın  sakinleri uzun süre aynı daireden çocuk ağlama sesi geldiğini duydular. Evde yaşayan kadına ulaşamayan komşular apartman yöneticisinin yardımıyla yan daireden eve girdi.



Evin içi çöpten geçilmiyor ve her yer  pislik içindeydi. Çöplüğe dönen evin ortasında henüz 1 yaşlarında yerde yatan bir çocuk bulundu.

İddialara göre açlıktan halsiz düşen bebeğin  içler acısı hali komşuları gözyaşlarına boğdu. Polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Konya Şehir hastanesinde Çocuk bölümünde müşahede altında tedavisi süren çocuk sıvı kaybından dolayı bir süre daha doktor kontrolünde olacak. Bir gün tedavi altında kalan bebek Aile ve Sosyal Hizmetler görevlilerine yarın tedavisinin ardından gönderilecek.

Anne polisteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER