KIRMIZI ALARM VERİLDİ | Karaman’a çok kuvvetli geliyor! O saat aralığına dikkat: Bir anda bastıracak! Karaman bugün, yarın ve 5 günlük hava durumu

- Güncelleme Tarihi:

 KIRMIZI ALARM VERİLDİ | Karaman’a çok kuvvetli geliyor! O saat aralığına dikkat: Bir anda bastıracak! Karaman bugün, yarın ve 5 günlük hava durumu
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü’nden alınan son dakika hava durumu verilerine göre Karaman için kırmızı alarm verildi. Çok kuvvetli geliyor… Tedbir alın! Karaman bugün, yarın ve 5 günlük hava durumu İşte detaylar..

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü güncel hava tahmin raporlarını paylaştı. Buna göre Karaman'a çok kuvvetli sağanak geliyor. Son dakika hava durumu raporlarına bakıldığında vatandaşların tedbirli olmasında fayda var! Karaman bugün, yarın ve 5 günlük hava durumu

Resim

Karaman'a gök gürültülü sağanak yağış geliyor!

Meteoroloji'den alınan güncel Karaman hava tahmin raporları ilçe ilçe paylaşıldı. 23 Mayıs Perşembe (bugün) itibariyle 27 Mayıs Pazartesi gününe kadar Karaman'ın 5 ilçesinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Meteoroloji'den Karaman'a uyarı: Hazırlıklı olun!

23 Mayıs Perşembe, 24 Mayıs Cuma ve 27 Mayıs Pazartesi günü Karaman'ın tüm ilçelerini esir alacak yağışın diğer haftada etkisini göstermeye devam edeceği tahmin ediliyor. Hafta sonu planı olan vatandaşlar için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önerilir. 

Karaman'da sıcaklık düşüyor mu?

Karaman'da 4 gün boyunca yer yer beklenen sağanak yağışla beraber sıcaklık düşecek mi; Karaman'ın merkez dahil tüm ilçelerinde sıcaklık hafta sonu 3 ila 4 derece düşecek. Gök gürültülü sağanak yağışın etkisiyle  İl genelinde sıcaklığın çok fazla düşmediği görülüyor. Karaman'da bugün,, yarın ve haftalık hava nasıl? İşte Karaman 5 günlük hava durumu  

25 Mayıs Cumartesi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Karaman için 5 günlük hava durumu tahmini:

Bugün için Karaman hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 30°

Yarın için Karaman hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 21°

25 Mayıs 2024 Cumartesi Karaman hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 22°

26 Mayıs 2024 Pazar Karaman hava durumu Bulutlu, sıcaklık 24°

27 Mayıs 2024 Pazartesi Karaman hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 25°

Karaman için 5 günlük hava durumu tahmini:

(Sibel Elmas)

 

  • #karaman hava durumu #karamanda sağanak #meteoroloji karaman #yağış karaman #karaman hava #karamanda yağış

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER