İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Balıkesir, Bursa, Kocaeli ve Yalova’da kırmızı et fiyatları arttı!

- Güncelleme Tarihi:

 İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Balıkesir, Bursa, Kocaeli ve Yalova’da kırmızı et fiyatları arttı!
Her hafta Ulusal Kırmızı Et Konseyi tarafından güncellenen dana ve kuzu karkas et kesim fiyatları açıklandı.

Hem üreticiler hem de tüketiciler için büyük önem taşıyan dana ve kuzu karkas et kesim fiyatları, son zamanlarda sürekli bir düşüş trendi gösteriyordu. İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Yalova illerinde dana ve kuzu karkas et kesim fiyatları belli oldu.

MARMARA BÖLGESİ DANA KARKAS KESİM FİYATLARI NE KADAR?

Uzun süredir düşüş eğiliminde olan dana karkas et kesim fiyatları bu hafta da düşüş göstermeye devam etti. Geçtiğimiz hafta İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Yalova illerinde dana karkas et kesim fiyatı 304,00 TL iken, bu hafta düşüş yaşayarak 303,00 TL oldu.

MARMARA BÖLGESİ KUZU KESİM FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Son aylarda 400 TL'yi aşan kuzu karkas et kesim fiyatında bir düşüş gözlemlenirken, bu hafta fiyatlarda artış yaşandı. Geçtiğimiz hafta 366 TL olan kuzu karkas et kesim fiyatı, bu hafta 7 TL'lik bir artışla 373,00 TL'den haftayı kapattı.

GÜNCEL MARMARA BÖLGESİ DANA VE KUZU KESİM FİYATLARI

Bölgelere göre değişiklik gösterebilen dana ve kuzu kesim fiyatları, Marmara Bölgesi'ndeki illerde şu şekilde güncellendi: İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Yalova illerinde dana karkas et kesim fiyatı 303,00 TL, kuzu karkas et kesim fiyatı ise 373,00 TL olarak belirlendi.

(Mustafa İlker Şen)

  • #kırmızı et #karkas et #dana et #kuzu et #İstanbul et

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER