Çocuklar için el ele

 Çocuklar için el ele
Türkiye’yi yasa boğan depremlerle birlikte başlayan yardım seferberliğine Konya’dan büyük destek var. Mehmet Büyükeğen Anaokulu öğrencileri afet bölgesinden gelen çocuklar için oyuncak üretimi yaptı.

Sarayönü Mehmet Büyükeğen Anaokulu öğrencileri depremzede çocuklar için oyuncak tasarlayıp, üretim yaptı.

Anaokulu Müdür Yardımcısı Rukiye Selçuker ‘'6 Şubat Kahramanmaraş depremleri yaşandıktan sonra okulumuz öğrencileriyle depremzede çocuklar için ne yapabiliriz diye düşündük. Çocukları bir nebze de olsa mutlu edebilmek için oyuncak tasarlayıp yapmaya karar verdik. 16 Şubat Çarşamba günü okulumuzda uygun dersliği atölyeye çevirip ilçemize bunu duyurduk. Hayırseverlerin de katkısıyla malzeme temin ettik. 20 Şubat Pazartesi günü okulların da açılmasıyla oyuncak atölyemizde çalışmalara başladık'' dedi. 


 
Depremzede çocuklara 200 oyuncak 


Depremzede öğrenciler için moral etkinlikleri düzenlediklerini belirten Selçuker; ‘'Öğretmenlerimiz ve velilerimizle dolgu oyuncaklar hazırlıyoruz. 4 ve 5 yaş öğrencilerimiz de dikilen oyuncakları elyafla doldurup paketlememize yardım ediyorlar. Şimdiye kadar 200 den fazla oyuncak hazırladık. Bunların dağıtımını da ilçemiz kaymakamımızın da katımıyla yaptık. Çocuklar oyun alanında eğlendiler. Palyaçolar eşliğinde yüz boyama ve yarışmaların yapıldığı etkinliğimizde çocuklarımızın yüzlerini güldürmeye çalıştık.  Hem eğlendiler hem de çocuklarımızın yaptığı oyuncaklarla mutlu olduklarını düşünüyoruz.'' dedi. 






 
  • #Sarayönü haberleri #depremzede çocuklar

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER