E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

İZSU UYARDI | İzmir’de beklenmedik su kesintisi! Bölge bölge açıklandı

İnternet Editörü
10 Temmuz 2024 Çarşamba 11:20
İzmir’de geniş alanda beklenmedik bir su kesintisi yaşanacak. İZSU yetkilileri, kesintinin bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yapılacağını bildirdi. kesinti süresince Vatandaşların tedbirli olmaları yönünde uyarılar yapıldı.. İzmir’deki hangi ilçelerde sular kesilecek, İzmir’de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar…
 
İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU), şehir genelinde yapılacak planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı ilçelerde su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Kesintinin su hatlarının yenilenmesi ve bakım çalışmaları kapsamında yapılacağı belirtildi.
 
 
İZSU (İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi) su kesintisi hakkında vatandaşları bilgilendirmek için internet üzerinden duyurular yaptı.
 
İZSU UYARDI! İzmir'deki bu ilçelerde sular kesiliyor
 
Acil durumlar için belirli noktalara su tankerleri yerleştirilirken İZSU ekipleri de arızanın olduğu bölgelere yönlendirilerek hızlı müdahale sağlandı. 
 
 
İzmir su kesintisi
 
İZSU bu tür arızaların nadir de olsa olabileceğini ve gelecekte benzer sorunların önüne geçmek için altyapı çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.
 
İZSU yetkilileri yaşanan aksaklıktan dolayı vatandaşlardan özür dilerken, en kısa sürede su hizmetinin normale dönmesi için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.
 
 
Vatandaşlar, su kesintisi ve diğer konular hakkında daha fazla bilgi almak için İZSU'nun resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.
 
İzmir'deki hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak
 
İZMİR SU KESİNTİSİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER HABERLER