E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Cildi neme doyuracak doğal maske! Adete nem bombası...

İnternet Editörü
10 Temmuz 2024 Çarşamba 09:33
Cildin parlak ve nemli tutulması cilt bakımında oldukça önemli bir husustur. Ancak, özellikle yaz aylarında güneşin yakıcı etkisi ile ciltler çok daha fazla kurur. Buna ek olarak bir de her gün aralıksız maruz kaldığımız UV ışınları cildi kurutan bir diğer etkendir. Hepsine önlem olacak, cildi neme doyuracak o doğal formül ise çok basit.

Kuru bir cildiniz var ve bu kuruluk yaz aylarında daha da arttı. Çareniz cildinizi neme doyuracak o muhteşem maskede. Üstelik içerisinde asla kimyasal bir madde yok ve oldukça kolay bir şekilde hazırlanabiliyor. 

 


Cildi neme doyuracak doğal maske! 


Biraz badem ve gül suyunu macun haline gelinceye kadar robottan çekiyoruz. Daha sonra yüzümüze uyguluyoruz. 20 dakika kadar beklettikten sonra yüzümüzü ılık su ile duruluyoruz. 
Gül suyu ve bademin doğal özleri sayesinde cildinizi neme doyuracak ve capcanlı bir görünüme kavuşturacak maske yapımı bu kadar kolay. 


Bununla beraber yulaf da kuru cildi gevşetir, salatalık ise serinletici özelliğe sahiptir bu malzemeleri de kullanarak cildiniz için yeni maskeler yapabilirsiniz. 

 

DİĞER HABERLER