E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Süper Kupa Finali Konya’da mı Oynanacak?

İnternet Editörü
19 Şubat 2024 Pazartesi 14:15
TFF ve kulüplerin aldığı kararla Süper Kupa maçı için belirlenen Suudi Arabistan ayağı iptal edildi. Şimdi gözler yeni stat ve şehir açıklamasında...

Süper Kupa finali Riyad'da iptal edildi. TFF'den yapılan açıklamaya göre maç yeni tarih ve statta oynanacak.

TFF ve kulüplerin ortak kararıyla Süper Kupa finali için belirlenen Suudi Arabistan ayağı iptal edildi. Söz konusu maçın ülkemizde, Türk taraftarların coşkusunu yaşayacağı bir statta oynanması kararlaştırıldı. Buna göre final mücadelesi, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilerleyen günlerde açıklanacak tarih ve mekanda gerçekleştirilecek. TFF yetkilileri, maçı en uygun şartlarda organize edebilmek için çalışmalarına devam ediyor. Hangi şehirde oynanacağı ise stat imkanları, ulaşım kolaylığı gibi teknik kriterler gözetilerek belirlenecek.

Taraftarlar Yeni Tarihi Merakla Bekliyor

Açıklama: Süper Kupa finali iptal kararıyla taraftarlar yeni stat ve tarih açıklamasını merakla takip ediyor. Süper Kupa finlinde karşı karşıya gelecek iki dev takımın taraftarları, maç keyfi yaşayacakları yeni tarihi ve stadı öğrenmek için TFF'den açıklama bekliyor. Stat ve tarih ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor. Konya da final için öne çıkan aday şehirlerden biri olarak öne çıkıyor. Milli takım maçlarına da ev sahipliği yapan Konya, altyapısıyla dikkat çekiyor.

DİĞER HABERLER