E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konyaspor sahasında en son kimi mağlup etti?

03 Ekim 2024 Perşembe 13:53
Süper Lig’in 7. haftasını 8 puanla 11. sırada geçen Konyaspor, iç saha karnesiyle taraftarını üzdü. Yeşil-beyazlıların evindeki son galibiyetini ne zaman aldığı bile unutuldu. Peki, Konyaspor sahasında en son kimi mağlup etti? Sizler hatırlıyor musunuz?

Konyaspor, içinde bulunduğumuz 2024-25 sezonuna tutuk başladı. Süper Lig'in 7. haftasını 8 puanla 11. sırada geçen Anadolu Kartalı, evinde çıktığı maçlarda da taraftarını üzdü. Peki, Konyaspor kendi sahasında en son ne zaman ve kimi mağlup etti? Sizler hatırlıyor musunuz? Eğer unuttuysanız, bu haber tam size göre.

Konya'daki son galibiyet 4 ay önce

Konyalı futbolseverler, en son 4 ay 21 gün önce yani tam 144 gün önce mutlu oldu. Anadolu Kartalı 2023-24 sezonunun 36. haftasında Samsunspor'u ağırlarken rakibini 3-0'lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Bu maç aynı zamanda teknik direktör Ali Çamdalı'nın taraftarı önündeki ilk ve son galibiyeti oldu.

Galatasaray bir sezonu kapattı, bir sezonu açtı

Konyaspor, 2 sezon arasındaki geçişi Galatasaray ile yaptı. Yeşil-beyazlılar geride kalan 2023-24 sezonunun son iç saha maçında sarı-kırmızılı ekibi ağırlarken rakibine 3-1'lik skorla mağlup oldu. Anadolu Kartalı içinde bulunduğumuz 2024-25 sezonunun ilk iç saha maçında yine Galatasaray'ı ağırladı. Yeşil-beyazlılar bu kez rakibine 2-1'lik skorla boyun eğdi.

Son 2 maçta 2 beraberlik

Evinde oynadığı maçlarda tutuk bir performans sergileyen Konyaspor, Mevlana şehrindeki son 2 karşılaşmasından beraberlikle ayrıldı. Yeşil-beyazlılar Kayserispor ve Sivasspor'u konuk ederken bu maçların 2'sinden de golsüz beraberlikle ayrıldı. (Selman Kaya)

DİĞER HABERLER