E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konyaspor’dan transfer hamlesi!

21 Haziran 2024 Cuma 16:59

Konyaspor transfer çalışmalarında gaza bastı! Şu ana kadar olan süreçte iç ve dış transferde 1'er futbolcuya imza attıran yeşil-beyazlılar, listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Anadolu Kartalı görüşme sağladığı oyuncuları ilk etap Konya kampına yetiştirmeye çalışacak.

İlk imza Calusic'e attırıldı

Konyaspor, 2024-25 sezonundaki ilk imzasını Hırvat savunma oyuncusu Josip Calusic'e attırdı. Yeşil-beyazlılar son olarak Sırbistan 1. Lig ekiplerinden Bačka Topola'da forma giyen Calusic'i 2 yıllığına kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlılar bu imzanın ardından rotasını iç transfere çevirdi.

Adil Demirbağ ile yeni sözleşme yapıldı

Konyaspor, yeni sezon öncesinde iç transferde kritik bir hamle yaptı. Yeşil-beyazlılar savunmanın bel kemiklerinden olan Adil Demirbağ ile yeniden masaya oturdu. Yapılan görüşmelerde olumlu sonuçlar alınırken Demirbağ'ın sözleşmesi iyileştirerek 2 yıl daha uzatıldı.

Transfer çalışmaları hız kazandı

Konyaspor'da transfer görüşmeleri hız kazandı. Bayramın sona ermesinin ardından kolları yeniden sıvayan yeşil-beyazlı kurmaylar listesindeki oyuncularla görüşmelerine başladı. Konyaspor, itibariyle sağ bek, orta saha ve forvet takviyelerine odaklandı.

DİĞER HABERLER