E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konyaspor’da transfer çalışmaları! Yabancı kontenjanı açıldı

26 Ağustos 2024 Pazartesi 11:43

Konyaspor'da transfer çalışmaları hız kazandı! Sezon başından bu yana 3 resmi maça çıkan Anadolu Kartalı, savunma hattındaki eksikleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Gelinen son noktada yabancı bir savunma oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen yeşil-beyazlılar, listesindeki oyuncularla görüşmelerine hız kazandırdı.

Yabancı kontenjanı açıldı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) açıkladığı son yabancı oyuncu kuralına göre kulüpler 14 yabancı oyuncuyu kadrosunda bulundurabilecek. Kendisine ayrılan kontenjanı tamamen dolduran Konyaspor, bu problemden kaynaklı olarak savunma hattına takviyesini yapamamıştı. Konyaspor, golcü oyuncu Sokol Cikalleshi'nin takımdan ayrılmasının ardından stoper arayışlarına hız kazandırdı. Anadolu Kartalı Sokol'dan boşalan kontenjana yabancı bir sol stoper takviye edecek.

Sırada Sambou ve Niko Rak var

Öte yandan Konyaspor'da kadroda düşünülmeyen Bouly Junior Sambou ve Niko Rak da ayrılması gündemde olan diğer isimler oldu. Bu 2 oyuncunun da takımdan ayrılması halinde yabancı kontenjanı daha da açılacak. Yeşil-beyazlı yönetim bu kontenjanı 8 numara pozisyonuna yapılacak bir takviye ve olabilecek fırsat transferiyle değerlendirmek istiyor.

(Selman Kaya)

DİĞER HABERLER