E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’dan gidişi olay olmuştu! Şimdi komşu ile görüşüyor

18 Ocak 2024 Perşembe 10:38

En çok ihtiyaç olduğu dönemde Konyaspor'u bırakarak İstanbul ekibi Başakşehir'e giden Serdar Gürler tekrar Anadolu'ya dönebilir.

2021-2022 sezonunda Süper Lig'de fırtına gibi esen Konyaspor, Milli futbolcusu Ahmet Çalık'ın vefatı sonrası manevi olarak zor bir döneme girdi.

Takımdaki motivasyonu koruyabilmek için seferber olurken bir isim dengeleri alt üst etti.

Ahmet Çalık'ın vefatını bahane etti!

Konyaspor formasıyla çok iyi bir sezon geçiren Serdar Gürler, Ahmet Çalık'ın vefatından birkaç gün sonra sözleşmesindeki serbest kalma maddesini kullanarak İstanbul ekibi Başakşehir'e imza atmıştı.

Konyaspor şu açıklamayı yapmıştı!

"Futbolcu Serdar Gürler, serbest kalma maddesini kullanarak takımımıza faydalı olamayacağını ve kulübümüzden ayrılmak istediğini yönetimimize defaatle bildirmiştir. Kulübümüz, yapılan istişareler sonrasında her iki taraf için de mevcut şartlarda ayrılığın doğru olacağına karar verip, Başakşehir kulübü ile anlaşarak Serdar Gürler'in satışını onaylamıştır. Manevi olarak zor günlerden geçen kulübümüz, camiamızın menfaatleri doğrultusunda hareket ederken, formamızı terletmek isteyen futbolcular ile yoluna devam edecektir. Aslolan, yüzyıllık çınar Konyaspor'dur…"

Konyaspor taraftarının Serdar Gürler pankartı büyük ses getirdi!

2021-2022 sezonu 22. Hafta mücadelesinde Konyaspor – Adana Demirspor maçında tribünlerde açılan pankart Konya'nın Serdar Gürler'e olan sitemini özetledi.

Pankartta, ""Ahmet'imin yoluna serilsin güller. İhanet ettiğin bu şehir sensiz de gürler" ifadeleri yer alıyordu. Ayrıca pankarttaki S ve G harfleri kırmızı renkteydi. Serdar Gürler artık Konyaspor taraftarı için bitmişti.

Serdar Gürler Ankaragücü ile görüşüyor!

Sabah'ın haberine göre Serdar Gürler için Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü devreye girdi. Başkent ekibinde teknik direktör Emre Belözoğlu, eski öğrencisini kadroda görmek istiyor.

 

DİĞER HABERLER