E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Meteoroloji Konya tahminlerini güncelledi! Kar değil 3 gün yağmur geliyor

10 Şubat 2024 Cumartesi 17:57
Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahminini güncelledi. Kar beklenilen Konya’da arka arkaya 3 gün boyunca yağmur bekleniliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Konya için tahminlerini güncelledi. Meteoroloji'den alınan son hava durumu tahminlerine göre Konya'da 3 gün yağmur bekleniliyor.

Kar yağışı yağmura dönüştü

Konya'da son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları Salı gününden itibaren düşeceği tahmin ediliyor. Konya merkezde uzun zamandır beklenen kar yağışı, yağmura dönüştü.

Konya'yı 3 gün yağmur bekliyor

Konya'da peş peşe 3 gün yağması beklenilen yağmur için tarih belli oldu. Derecelerin 10-15 göstereceği Konya'da 3 gün boyunca yağmur olacağı tahmin ediliyor.

Salı günü yağmur başlıyor

Konyalıların dört gözle beklediği kar yağışı yerine yağmur etkili olacak. 13 Şubat Salı günü etkili olacak olan yağmur,  15 Şubat Perşembe gününe kadar devam etmesi bekleniliyor. Derecelerin düşeceği 3 gün boyunca Konya'ya yağmur bekleniliyor.

Konya 5 günlük hava durumu

Konya'da 11 Şubat Pazar günü hava parçalı bulutlu olacak. 12 Şubat Pazartesi günü çok bulutlu olan Konya, 13,14 ve 15 Şubat günlerinde ise yağmur bekleniliyor.

(Mustafa İlker Şen)

 

DİĞER HABERLER