E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

METEOROLOJİ AZ ÖNCE DUYURDU | Konya’ya gök gürültülü sağanak geliyor! Tarih verildi

İnternet Editörü
19 Eylül 2024 Perşembe 15:01
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü Konya ve 31 ilçesi için güncel hava tahmin raporlarını paylaştı. Konya için hava durumu bugün nedir? Konya için yarın ve 5 günlük hava durumu nasıl olacak? İşte Konya hava durumu

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü tarafından alınan güncel hava durumu tahmin raporlarına göre  20 Eylül Cuma günü Konya'da yer yer sağanak yağış bekleniyor.

 21 Eylül Cumartesi ve 22 Eylül Pazar günü ise öğleden sonra başlaması beklenen gök gürültülü sağanak yağışı önemle duyurdu. 

Konya'ya bir uyarıda AKOM'dan! 

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi tarafından Konya için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi.  AKOM sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 19 Eylül Perşembe (bugün) günü için parçalı bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Konya için hava durumu sağanak yağmurlu mu, parçalı bulutlu veya beklenen sıcaklık kaç derece olacak? Konya yakınında 3 günlük ve yarınki hava durumu ne olacak? İşte Konya hava durumu

AKOM paylaşımında

"Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat! 19 Eylül Perşembe günü Konya'da parçalı bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Sıcaklıklar 17°C - 27°C arasında değişecek, rüzgâr ise kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecektir. Bu tür yağışlar ani ve yoğun olabileceği için vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. Lütfen tedbirli olun ve güvenliğinizi ön planda tutun.'' İfadeleri kullandı.

Konya İçin 5 Günlük Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

Bugün için Konya hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 26°

Yarın için Konya hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 25°

21 Eylül 2024 Cumartesi Konya hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 25°

22 Eylül 2024 Pazar Konya hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 19°

23 Eylül 2024 Pazartesi Konya hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 21°

Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

(Meltem Gürbüz)

 

 

 

DİĞER HABERLER