E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

METEOROLOJİ AZ ÖNCE DUYURDU | Konya’da yeniden kapıya dayandı! Arttıkça artıyor: O ilçelerde 4-5 derece birden değişiyor!

İnternet Editörü
19 Haziran 2024 Çarşamba 13:10
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü Konya ve 31 ilçesi için güncel hava tahmin raporlarını güncelledi. Buna göre Konya’da sıcaklık artıyor mu? Konya için hava durumu bugün nedir? Konya için yarın ve 5 günlük hava durumu nasıl olacak? İşte Konya hava durumu

Konya'da yaz mevsiminin etkisiyle birlikte hava sıcaklıklarının önemli ölçüde arttığı gözlemleniyor. Son günlerde termometrelerin gösterdiği değerler, şehirdeki yaşamı etkileyen sıcak hava dalgasının geldiğini gösteriyor.  Konya için hava durumu sağanak yağmurlu mu, parçalı bulutlu veya beklenen sıcaklık kaç derece olacak? Konya yakınında 3 günlük ve yarınki hava durumu ne olacak?  İşte Konya hava durumu

KONYA'DA SICAKLIK ARTIYOR: YAZ MEVSİMİ ETKİSİNİ GÖSTERİYOR

Meteoroloji uzmanlarına göre, Konya'da sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği belirtildi. Gün içinde ölçülen sıcaklık değerleri 30 dereceyi aşarken, bazı ilçelerde bu değerlerin daha da yüksek olduğu bildirildi.

Özellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşanlar ile açık havada çalışanların dikkatli olması gerektiği vurgulanıyor. Sağlık uzmanları, yeterli su tüketimi ve güneşten korunmanın önemini hatırlattı. 

KONYA SICAK ÇOK SICAK OLACAK!

Konya'da sıcaklıkların önümüzdeki günlerde de artarak devam etmesi bekleniyor. Vatandaşların güneşli ve sıcak havalarda dikkatli olmaları, gerektiğinde gölge ve serin yerlerde vakit geçirmeleri önerildi. 

Meteoroloji yetkilileri, sıcak hava dalgasının ne zaman etkisini kaybedeceği konusunda detaylı bir tahminde bulunmasa da, önümüzdeki günlerde hava şartlarının yakından takip edilmesi gerektiğine değindi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

Bugün için Konya hava durumu Açık, Güneşli, sıcaklık 34°

Yarın için Konya hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 35°

21 Haziran 2024 Cuma Konya hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 32°

22 Haziran 2024 Cumartesi Konya hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 33°

23 Haziran 2024 Pazar Konya hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 34°

KONYA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ:

(Meltem Gürbüz)

DİĞER HABERLER