E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’ya girişi engellendi! 7/24 takip devam ediyor

13 Haziran 2024 Perşembe 11:45

Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut önemli açıklamalar yaparak polisin çalışmaları noktasında bilgi verdi.

Konya'ya girişi engellendi

Konya Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut düzenlediği basın toplantısında narkotik operasyonlarına ayrı bir parantez açtı. Peş peşe düzenlenen başarılı operasyonlarla uyuşturucu ile mücadelede büyük başarı yakaladıklarını ifade eden Karabulut. Şehre madde girişini engellediklerini açıkladı.

Bağımlıların uyuşturucuya ulaşmada sorun yaşadıklarını gözlemlediklerini belirten Karabulut, çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Uyuşturucuya geçit verilmiyor!

Özellikle gençlerin ve çocukların en büyük düşmanlarından biri olan uyuşturucuya savaş açan Konya Emniyeti, şehre zehir taşınan bütün kanalları tespit ederek kuruttu. Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda yüklü miktarlarda esrar, eroin, hap ve kimyasal formüllerle hazırlanan sentetik uyuşturucular ele geçirildi. Zehir tacirlerini kıskaca alan Narkotik Polisi Konya'nın kapılarını uyuşturucuya tamamen kapattı. 

Takip devam edecek!

Sürekli yeni yöntemlerle polisin karşısına çıkan zehir tacirleri her seferinde yakalandı. Torbacı olarak isimlendirilen ve şehir içinde uyuşturucu dağıtımı yaparak gençleri zehirleyen kişiler de tek tek tespit edilerek gözaltına alındı. Şehir girişleri ve içinde takibi devam ettiren Narkotik ekipleri, Konya'nın "huzur şehri” olarak kalmasına katkı sağlıyor.

(Mustafa İlker Şen)

DİĞER HABERLER