E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’nın bu ilçesinde sıkı denetim başladı! 15 gün içerisinde son bulması istendi

17 Eylül 2024 Salı 10:01

Konya'nın Beyşehir ilçesinde kaldırım ve yol işgallerine karşı Beyşehir Belediyesi, esnaflara uyarıda bulundu. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır imzasıyla Zabıta personeli tarafından tebligat dağıtılarak işgallerin 15 gün içerisinde son bulması istendi.

Yasal işlem başlatılacak

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 15 gün içinde kaldırımları işgal etmeye devam eden esnaflar hakkında yasal işlem başlatılacak. Belediye yetkilileri, yayaların kullanım alanlarının esnaflar tarafından işgal edilmesinin kabul edilemeyeceğini vurgulayarak, vatandaşların mağduriyetini gidermek için gerekli adımların atılacağını belirtti.

"Varsa işgaliniz sona erdirmeniz gerekmektedir''

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından dağıtılan, Başkan Bayındır imzalı tebligatta şu ifadelere yer veridi

Değerli Esnaflarımız,

Kamu düzeni ve vatandaşlarımızın güvenliği için kaldırım işgalleri konusunda daha duyarlı olmanızı rica ediyoruz. Kaldırımların yayaların kullanımına açık tutulması, herkesin güvenli ve rahat bir şekilde hareket etmesine imkân sağlayacaktır.

 Kaldırım işgalleri konusunda önümüzdeki günlerde yapacağımız denetimlerde mağdur olmamanız için 15 gün içerisinde kaldırımlarda varsa işgaliniz sona erdirmeniz gerekmektedir.

Bu konuda göstereceğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür eder, iş hayatınızda başarılar dileriz.

(Mustafa İlker Şen)

DİĞER HABERLER