E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya büyük su kesintisi | Konya’daki o ilçeler susuz kalacak! Liste güncellendi TIKLA-ÖĞREN

İnternet Editörü
10 Temmuz 2024 Çarşamba 15:38
KOSKİ az önce duyurdu! Konya’nın bazı ilçelerinde su kesintileri uygulanacak. Konya’da sular ne zaman kesiliyor, Konya’da sular ne zaman gelecek? Konya su kesintisi TIKLA-ÖĞREN

Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ), planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı ilçelerde uzun süreli su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Kesinti hakkında detaylar ve güncellenen liste için tıklayın ve öğrenin!

Konya su kesintisi 11 Temmuz

Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ), şehir genelinde yapılacak planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle belirli ilçelerde su kesintisi yaşanacağını açıkladı. Çalışmaların, su hatlarının yenilenmesi ve bakım faaliyetleri kapsamında gerçekleştirileceği belirtildi.

Konya'da sular ne zaman kesilecek?

KOSKİ yetkilileri, kesintinin en kısa sürede tamamlanarak su arzının normale döneceğini belirtti. Ayrıca, çalışmalardan dolayı vatandaşlardan özür dilendi ve kesinti süresince anlayış beklediklerini ifade ettiler.

Vatandaşlar, su kesintisi ve diğer konular hakkında daha fazla bilgi almak için KOSKİ resmi internet sitesini ziyaret edebilirler. 

Güncellenen liste ve detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın:

KONYA SU KESİNTİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

DİĞER HABERLER