E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Başkan Pekyatırmacı vatandaşlarla bir araya geldi!

01 Ekim 2024 Salı 15:22

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'nın vatandaşlarla yüz yüze görüşerek belediye hizmetleri konusunda istek ve önerileri dinlediği ve Selçuklu'da hizmet kalitesinin artmasına katkı sağlayan Halk Günü Buluşmaları devam ediyor.  Belediye hizmet binasında gün boyu devam eden Halk Günü Buluşmaları vesilesiyle vatandaşları ağırlayan Başkan Pekyatırmacı,  onların sevinçlerine, mutluklarına ve dertlerine ortak oluyor. Gelen fikir, talep ve önerilerin istişare edilerek yapılabileceklerin değerlendirildiği buluşmalar, vatandaşların taleplerine doğru ve hızlı çözüm oluşturması açısından da büyük önem taşıyor. 

Başkan Pekyatırmacı: "Sohbetleri, önerileri ve güzel temennileriyle yanımızda olan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum”

Halk Günü vesilesiyle belediye hizmet binasında vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı," Selçuklu' da her bir vatandaşımızın ihtiyacı doğrultusunda hizmet üretmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda geleneksel hale getirdiğimiz "Halk Günü Buluşmaları” ile hemşehrilerimizi belediyemizde ağırladık, sorunlarını dinledik, taleplerini aldık. Yaptığımız bire bir görüşmelerde hizmetlerimizden duydukları memnuniyetlerini dile getiren hemşehrilerimizin teşekkür ve dualarını almanın mutluluğunu yaşadık. Sohbetleri, önerileri ve güzel temennileriyle yanımızda olan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.  Selçuklu'da gönül köprümüzü daha da kuvvetlendiren bu güzel bağ ile şehrimize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olduk. Bu birlik ve beraberlik içerisinde Selçuklumuzu daha güzel bir geleceğe taşımayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

(Mustafa İlker Şen)

DİĞER HABERLER