E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

AKOM DUYURDU! Konya’da bu yol bakım çalışmasına girdi

06 Eylül 2024 Cuma 14:53
Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) az önce duyurdu... Bu yolda bakım-onarım çalışması gerçekleşecek. İşte detaylar...

7 Eylül Cumartesi günü Konya'da Çevreyolu Caddesi'nde yapılacak olan yol bakım-onarım çalışmaları nedeniyle trafik akışı alternatif güzergahlar üzerinden sağlanacak.

Konya'nın önemli arterlerinden biri olan Çevreyolu Caddesi 7 Eylül Cumartesi günü gece saatlerinde bakım ve onarım çalışmaları için trafiğe kapatılacak.

Saatler sürecek!

Çevreyolu Caddesi ile Yeni Sille Caddesi kesişimi ile Genç Osman Caddesi arasındaki güzergâhta yapılacak olan bu çalışmalar Meram istikametine gidiş yönünü etkileyecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) Çalışma Saatleri ve Etkilenen Bölge Yol bakım ve onarım çalışmalarının 00.30 ile 07.00 saatleri arasında gerçekleşeceğini duyurdu.

Çalışmalar sırasında Çevreyolu Caddesi'nin Yeni Sille Caddesi ile Genç Osman Caddesi arasındaki kısmı trafiğe kapalı olacak. 

Sürücülerin Çevreyolu Caddesi üzerinde yapacakları seyahatlerde bu alternatif rotaları kullanmaları öneriliyor. 

Vatandaşların dikkatine

Yol çalışmaları süresince trafik akışında aksamaların yaşanması bekleniyor.

Sürücülerin bu durumu göz önünde bulundurarak planlama yapmaları ve belirtilen alternatif güzergahları kullanmaları önem arz ediyor.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolun yeniden trafiğe açılacağı belirtildi.

(Berna Ata)

 

DİĞER HABERLER