", "author": [ { "@type": "Person", "name": "Haber Merkezi", "url": "https://www.yenikonya.com.tr", "image": "https://www.yenikonya.com.tr/assets/images/logo.png" } ], "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Yenikonya", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://www.yenikonya.com.tr/assets/images/logo.png", "width": 260, "height":65 } } }

E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

O İlde 25 Bin Emekliye Ramazan Öncesi Bayram Desteği Yatacak!

26 Ocak 2024 Cuma 23:13
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ramazan Bayramı öncesi 25 bin emekliye nakdi destek sağlanacağını duyurdu.

Soyer, "Eğer mutfaklarınızdaki sıkıntıya bir nebze olsun katkıda bulunabilirsek, bu bizim için büyük mutluluk olur." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bugün ele alınacak torba yasayla, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine en düşük maaşın 10 bin TL olması öngörülüyor.

Emekli maaşlarına yapılacak zammın kök maaş üzerine yüzde 37,57 yerine yüzde 42,6 olması planlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği nakdi destekten, sosyal yardım kriterlerine uyan emekliler faydalanabilecek.

Soyer X hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli emeklilerimiz, 2024'te de yanınızdayız. Sosyal yardım kriterlerine uyan 25 bin emeklimize Ramazan Bayramı öncesinde 1.500'er TL nakdi destek sağlayacağız. Mutfaklarınızdaki yangını biraz olsun hafifletebilirsek ne mutlu bize." ifadesini kullandı.

 

 

DİĞER HABERLER