E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’da kanlı biten tartışma! Baba ve oğlu kanlar içinde kaldı!

23 Ekim 2023 Pazartesi 13:21
Konya’da kiracı ile ev sahibi arasında yaşanan tartışma kanlı bitti. Tüfekle ayaklarından vurulan baba ve oğul ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayın şüphelisi suç aleti ile birlikte gözaltına alındı.

Olay, Konya'nın Meram İlçesi Yenişehir Mahallesi Macuncu Sokak üzerinde yaşandı.

Kira meselesi

İddiaya göre ev sahibi Osman B. (52) ile kiracı Mustafa E.(55) arasında kira meselesi nedeniyle daha öncesine dayanan bir husumet vardı. 

Yine aynı konu!

Mustafa E. Oğulları ile birlikte kirada oturdukları evin hemen altında Osman B. ye ait olan iş yerine geldi.  Taraflar arasında yine bu meseleden dolayı tartışma çıktı.  

Ayaklarına ateş etti

Ev sahibi Osman B.  karşı tarafı korkutmak amacı ile iş yerinde bulunan tüfekle yere ateş etti. Yaşanan olayda Mustafa E. ve oğlu Ahmet E. Ayaklarından vurularak yaralandı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Baba ve oğul olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Suç aletiyle yakalandı

Şüpheli Osman B. (52) ekipler tarafından olay yerinde şuç aleti tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Kerim Cengil)

 

DİĞER HABERLER