E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

CHP’li Öztrak: “Konya’yı bile alacağız’’ dedi: Konya’nın belediye başkanlarından cevap geç kalmadı!

19 Ağustos 2023 Cumartesi 17:10
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, gelecek yılki yerel seçime dair “Bu kez Balıkesir’i, Bursa’yı, Konya’yı bile alacağız“ dedi. Konya’nın belediye başkanlarından cevap geç kalmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi, İzmir'deki Çaka Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongrede konuşan CHP'li Öztrak, seçimleri kazanamadıklarını ancak "Kaybetmedik" dedikleri zaman kendilerine kızıldığını ifade etti.

Öztrak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sadece Çeşme, İzmir değil, alamadığımız büyükşehirler var. Bu kez Balıkesir'i, Bursa'yı, Konya'yı bile alacağız. Belki de dünyadaki en haksız adaletsiz bir seçimi yaşadık. İfadeleri üzerine Konya'nın belediye başkanlarından cevap geç kalmadı.

Yerel seçimler için iddialı açıklamalarda bulunan ve "Bu sefer Konya'yı bile alacağız, göreceksiniz" diyen CHP sözcüsü Faik Öztrak'a sosyal medya hesabından Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca cevap verdi.

Uğur İbrahim Altay'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Peki bundan Konya'nın haberi var mı? Sözleriyle cevap verdi.

Hasan Kılca ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "O sırada biz'' başlığı altında video paylaştı.

(Selman Kaya)

DİĞER HABERLER